Piept de curcan piccata

Ingrediente: 500 g piept de curcan, 2 lg făină, 3 căței usturoi, o jumătate de lămâie, 250 ml supă, 200 ml smântână, 3 lg capere, sare, piper, pătrunjel verde, ulei.

Mod de preparare: Pieptul de curcan se taie felii, se condimentează, se dă prin făină și se prăjește în ulei încins. Apoi, se scoate carnea pe hârtie absorbantă. Usturoiul tocat mărunt și coaja unei lămâi se călesc puțin. Se adaugă supa și 2 lg de zeamă de lămâie și carnea. Se lasă la fiert 15 minute, la foc mic. După 15 minute, se adaugă smântâna și pătrunjelul verde. Se lasă 2-3 minute la fiert, la foc mic. Se adaugă caperele clătite și scurse, se amestecă puțin. Se servește cu cartofi natur.

_DSC0263

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *