Cartofi copți de două ori

Ingrediente: 4 cartofi mari, câteva felii de kaiser, 200 g smântână, 100 ml lapte, 50 g unt, 50 g cașcaval, sare, piper.

Mod de preparare:

Cartofii se spală și se dau la cuptor o oră. După o oră, se scot și se las la răcit 10minute. Se prăjește kaiserul, tăiat felii, se scurge de ulei și se lasă la răcit.

Cartofii se taie pe lung, se scobește miezul și se pune într-un vas. Se adaugă smântâna, untul și puțin cașcaval. Se amestecă bine și se adaugă treptat lapte. Se condimentează cu sare și piper după gust. Cu această compoziție se umplu cartofii. Se adaugă pe deasupra puțin kaiser și cașcaval. Se dau la cuptor timp de 15 minute.

28276171_10214815287074138_1677924010_o 28312599_10214815287794156_1860253137_o

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.