Durere

Ingrediente pentru o foaie (avem nevoie de 2 foi): 4 albușuri, 8 lg zahăr, o cană de nucă prăjită și tocată, 3 lg făină, un plic praf de copt, o lingură suc de portocală. Se bat albușurile cu zahărul până devine spumă. Se adaugă nuca tocată, făina, praful de copt și sucul de portocale. Se amestecă și se pune la copt 15-20 minute.

Ingrediente pentru cremă: 8 gălbenușuri, 8 lg zahăr, 2 lg cacao, 200 g unt. Gălbenușurile se amestecă cu zahărul. Se pune la bain-marie și se amestecă până se îngroașă compoziția, se adaugă 2 lg de cacao. După ce se îngroașă se lasă la răcit și apoi se adaugă untul. Se amestecă ușor.

Se montează pe o tavă sau farfurie mare o foaie, apoi un strat de cremă și iar o foaie. Deasupra se rade ciocolată.

DSC_0024 DSC_0029 DSC_0035

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *