Pui chinezesc cu ardei și ciuperci

Ingrediente: un piept de pui, un ardei, ciuperci micuțe, o ceapă, 2 căței usturoi, o lg amidon, ulei, sos de soia, puțin zahăr, piper.
Mod de preparare:
Pieptul de pui se spală, se usucă puțin și se taie cubulețe. Se presară o linguriță de amidon și se lasă câteva minute.
Într-o tigaie se încinge bine uleiul. Se adaugă usturoiul tocat mărunt și se prăjește câteva secunde apoi se adaugă puiul. Se amestecă și se lasă pe foc până ce carnea capătă culoarea albă. se adaugă ardeiul tăiat, ciupercile și ceapa tocată mare. Se amestecă din când în când. Se formează un sos din 3 lg de sos de soia, puțină apă, ulei, puțin zahăr și piper. Se adaugă sosul peste pui și se lasă pe foc câteva minute, amestecând din când în când. Se servește simplu ca atare, cu orez sau noodles.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *