Scrumbie cu legume la cuptor

_DSC1437 _DSC1449

Ingrediente: scrumbii proaspete, o lămâie, o căpățână de usturoi, 200 g unt, condimente pentru pește, ulei, sare, piper, o lingură de capere, cartofi, morocovi, o rădăcină de pătrunjel, brocolli.

Mod de preparare: Peștele se curăță bine, se spală și se crestează puțin pielea. Într-o tavă adăugăm legumele spălate și tăiate. Într-un vas adăugăm puțin ulei, zeama unei lămâi, usturoi tăiat mărunt și condimente. Amestecăm bine și ungem peștele cu acest sos și adăugăm peștele peste legumele din tavă. Adăugăm pe deasupra felii de unt. Dăm la cuptor 30-40 minute, verificând din când în când. Servim cu mujdei de usturoi. 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *